Nieuws

Gasunie werkzaamheden

  • March 10, 2018

Ik heb de Gasunie deze week gebeld dat we grote zorgen hebben over alle schademeldingen. En ben bij de put gaan kijken vandaag. Ik merk uit de reacties dat ze zich ook zorgen maken. Ik ben erg blij dat we ze op voorhand aansprakelijk gesteld hebben voor mogelijke schade maar het blijft natuurlijk zo: voorkomen is beter dan genezen. En ERGER voorkomen is ook beter dan gewoon het laten gebeuren. Daarom mijn advies nu: “verhoogde dijkbewaking”. Hoe:

  1. Maak nog wat extra foto’s als je ze niet hebt van al je muren binnen en buiten.
  2. Check evt samen met je buren of deuren en ramen nog goed sluiten
  3. Noteer alles goed met datum en tijdstip.
  4. ZODRA je iets raars ziet, ONMIDDELLIJK een van de twee nummers bellen (pak vooral in eerste instantie het nummer van Remko Vierhout, de uitvoerder van Hak, nummer 06-57312970 ) van het Gasunie bulletin bellen en melden.
  5. Geef even op de Vrouwenwacht een berichtje dat je hebt gebeld met ze. Als er pomp aansturing moet worden gewijzigd dan moet dat zsm en niet pas “maandagmorgen”. Ze blijven aansprakelijk maar het kan mogelijk erger helpen voorkomen. Niemand wil reparaties.

De Gasunie weet dat ik dit bericht deel. Even een extra mailtje aan mij kan geen kwaad, dan kan ik mogelijk extra meekijken met hoe er gereageerd wordt. OOK de reactie van RPS die de schade opneming / check van de “boutjes” doet, wil ik graag weten. tot zover. wordt vervolgd.

Willem Otto

1 Comment on Gasunie werkzaamheden

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.